Cleem Zeinstra en Rudy van Dijk

Bouwkundig ontwerp- en adviesbureau Zeinstra en Van Dijk werd opgericht in het jaar 2002. In 1997 ontmoetten bouwkundigen Cleem Zeinstra en Rudy van Dijk elkaar. Op dat ogenblik opereerden zij beiden als zelfstandige bureaus. Bouwkundig adviesbureau Zeinstra was voornamelijk actief in de restauratie-, renovatie- en utiliteitsbouw. R. van Dijk bureau voor Bouwkunde was voornamelijk actief in de woning-, bungalow- en utiliteitsbouw. De synergie tussen beide bouwkundigen en de behoefte om meer cliënten op een breder vlak van dienst te kunnen zijn, resulteerde in 2002 in de oprichting van het bureau Zeinstra en Van Dijk.

Zeinstra en Van Dijk is actief in alle bouwkundige disciplines; van woningbouw voor de vrije sector, verbouw, utiliteitsbouw, tot en met renovatie en restauratie van monumentale gebouwen. Wij kunnen voor u het bouwproces verzorgen van startgesprek tot oplevering.

wiezijnwij
Op onze internetsite krijgt u een goede indruk van onze werkzaamheden. Wij presenteren u een selectie van onze projecten.